​​​​​​​

Over Versteijnen Trucks

Vick Versteijnen eigenaar van Versteijnen Trucks B.V. is sinds 2006 actief in de truck Branche waar hij inmiddels een bekende naam is geworden. Hij begon zijn carrière bij een grote truckdealer en in 2010 startte hij met een compagnon zijn eigen bedrijf. Na een succesvol acht jarig samenwerkingsverband is Vick vanaf april 2018 zelfstandig verder gegaan. Met een nieuw pand, meer ruimte en de juiste mensen zorgen wij voor vele tevreden klanten.

Versteijnen Trucks B.V. heeft de grootste binnen showroom van Nederland met maar liefst 10.000m2. Daarnaast beschikken wij over een groot buiten terrein, kan er een proefrit gemaakt worden en kan een voertuig uitvoerig gecheckt en getest worden.

Versteijnen trucks is uw nummer één leverancier van gebruikte en nieuwe bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel in de ruimste zin zoals vrachtwagens, kraanwagens, mobile kranen en trailers. Wij verkopen hoogwaardige voertuigen en kranen van onder andere topmerken als Scania, DAF, MAN, Volvo, HIAB, Palfinger en Nooteboom. Onze werkwijze is open en transparant en wij staan voor service en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, alle trucks en trailers worden compleet nagelopen, technisch gecheckt en klaar gemaakt, gewassen en het interieur grondig gereinigd. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u goed adviseren wat voor u het best passende voertuig is.

Ziet u bij ons een voertuig maar heeft u nog specifieke wensen dan kunnen wij u hierbij helpen. Wilt u de truck geleverd hebben in uw huisstijl, een nieuw interieur of een keuring voor levering? Wij hebben een eigen moderne garage en een uitgebreid netwerk waardoor wij altijd een passend aanbod kunnen doen voor het verwezenlijken van uw wensen. Mocht de truck of trailer die u zoekt er niet tussen staan dan kunnen wij deze zeker op korte termijn leveren.

Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw bedrijfsvoertuig(en), inruil van uw huidige voertuig(en) en lease.

Wij zijn volledig RDW gecertificeerd waardoor wij voertuigen kunnen afmelden (voor export), tijdelijk verzekeren en verzorgen van een nieuw Nederlands kenteken. Onze vrachtwagens worden wereldwijd geleverd en wij helpen u graag met de documenten en het transport.

Wilt u service met een glimlach, de juiste truck of trailer tegen een marktconforme prijs, complete service en snelle wereldwijde levering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U bent van harte welkom om onze trucks en trailers te komen bekijken in onze mooie overdekte showroom in Gilze!

Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00, morgen van 09:00 tot 12:00.

Contact opnemen