​​​​​​​

Over Versteijnen Trucks

Vick Versteijnen, eigenaar van Versteijnen Trucks B.V., is sinds 2006 actief in de truckbranche. Hier is hij inmiddels een bekende naam. Hij begon zijn carrière bij een grote truckdealer en in 2010 startte hij met een compagnon zijn eigen bedrijf. Na een succesvol acht jarig samenwerkingsverband is Vick vanaf april 2018 zelfstandig verder gegaan. Met een nieuw pand, meer ruimte en de juiste mensen zorgen wij voor vele tevreden klanten.

10.000m2 showroom

Versteijnen Trucks B.V. heeft de grootste binnen showroom van Nederland met maar liefst 10.000m2. Daarnaast beschikken wij over een groot buitenterrein, kan er een proefrit gemaakt worden en kan een voertuig uitvoerig gecheckt en getest worden.

Topmerken

Versteijnen trucks is jouw nummer één leverancier van gebruikte en nieuwe bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel in de ruimste zin. Denk aan vrachtwagens, kraanwagens, mobile kranen en trailers. Wij verkopen hoogwaardige voertuigen en kranen van onder andere topmerken als Scania, DAF, MAN, Volvo, HIAB, Palfinger en Nooteboom. Onze werkwijze is open en transparant en wij staan voor service en kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, alle trucks en trailers worden compleet nagelopen, technisch gecheckt en klaar gemaakt, gewassen en het interieur grondig gereinigd. Heb je advies nodig? Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij wat het best passende voertuig voor jouw situatie is.

Maatwerk en persoonlijke service

Zie je bij ons een voertuig, maar heb je nog aanvullende of specifieke wensen? Geen probleem! Wil je de truck geleverd hebben in je huisstijl, een nieuw interieur of een keuring voor levering? Wij hebben een eigen moderne garage en een uitgebreid netwerk waardoor wij altijd een passend aanbod kunnen doen voor het verwezenlijken van je wensen. Staat de truck of trailer die je zoekt er niet tussen? Dan kunnen wij deze zeker op korte termijn leveren.

Ook kun je bij ons terecht voor de verkoop van je bedrijfsvoertuig(en), inruil van je huidige voertuig(en) en lease.

Wereldwijde levering

Wij zijn volledig RDW gecertificeerd, zodat wij voertuigen kunnen afmelden (voor export), tijdelijk kunnen  verzekeren en een nieuw Nederlands kenteken kunnen verzorgen. Onze vrachtwagens worden wereldwijd geleverd en wij helpen je graag met de documenten en het transport.

Wil je service met een glimlach, de juiste truck of trailer tegen een marktconforme prijs, complete service en snelle wereldwijde levering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je bent van harte welkom om onze trucks en trailers te komen bekijken in onze mooie overdekte showroom in Gilze. Heb je een hotel en/of shuttle service nodig? Dit regelen we graag voor je.

Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag en morgen geopend van 08:00 tot 18:00.

Contact opnemen