Over Versteijnen Trucks

Versteijnen trucks is uw nummer één leverancier van gebruikte bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel zoals vrachtwagens, kraanwagens, mobile kranen, diepladers en trailers. Wij verkopen hoogwaardige voertuigen en kranen van topmerken als Scania, DAF, MAN, Volvo, HIAB, Palfinger en Nooteboom. Onze werkwijze is open en transparant en wij staan voor service en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u goed adviseren wat voor u het best passende voertuig is.

Ziet u bij ons een voertuig maar heeft u nog specifieke wensen dan kunnen wij u hierbij helpen. Wilt u de truck geleverd hebben in uw huisstijl, een nieuw interieur, een extra lampje of een keuring voor levering? Wij hebben een uitgebreid netwerk waardoor wij altijd een passend aanbod kunnen doen voor het verwezenlijken van uw wensen.

Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw bedrijfsvoertuig(en), inruil van uw huidige voertuig(en) en lease.

Wij zijn volledig RDW gecertificeerd waardoor wij voertuigen kunnen afmelden (voor export), tijdelijk verzekeren en verzorgen van een nieuw Nederlands kenteken. Onze vrachtwagens worden wereldwijd geleverd en wij helpen u graag met de documenten en het transport.

Wilt u service met een glimlach, de juiste truck of trailer tegen een marktconforme prijs, complete service en snelle wereldwijde levering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op!

Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag en morgen geopend van 08:00 tot 18:00.

Contact opnemen

Ontvang de nieuwste voorraad

Blijf op de hoogte van onze voorraad en vul je e-mailadres in