16 September 2023
Lift 'N' Load Autolaadkranen

Met trots kunnen we mededelen dat Lift ’N' Load, de grootste autolaadkranen meeting van Europa, ook dit jaar bij Versteijnen Trucks plaats zal vinden!

Met dit jaar een officiële opening om 10:30 uur waarbij alle kranen tegelijk de hoogte ingaan.

Zaterdag 16 september vanaf 10:00 uur gaan onze poorten open voor jong en oud. Er zullen meer dan 175 zware Autolaadkranen te zien zijn en er worden verschillende demo’s gegeven.

Ook dit jaar zal de mooiste truck verkiezing plaats vinden, is er een chauffeursmarkt en zullen er verschillende exposanten staan zoals carosseriebouwers en kraan importeurs.

Verder kun je op ons horecaplein van verschillende zangers en bands genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er leuk entertainment, een springkussen, bouwhoek, kleurtafel, de mogelijkheid zich te laten schminken en nog veel meer. Korotm een gezellig en gratis uitje voor heel het gezin. U heeft geen kaarten nodig en de entree en het parkeren is gratis. Dit evenement is te bezoeken aan de Broekakkerweg 16 in Gilze.

Als trotse partner van Villa Pardoes proberen wij in de Villa Pardoes Week (15 tot 22 september) nog extra donaties op te halen. Wilt u ook doneren lees dan verder.

Wij steunen Villa Pardoes

Met trots kunnen wij vertellen dat wij partner zijn van Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Genieten met elkaar, even alles vergeten en samen herinneringen maken, dat is de missie van Villa Pardoes. Vol passie zetten de medewerkers alles op alles om deze gezinnen een vakantie aan te bieden om nooit te vergeten.

Wij maken door onze donatie een vakantie voor 4 gezinnen mogelijk.

Wil jij ook bijdrage om een lach op het gezicht van een ernstig ziek kind toveren? Wil jij een gezin een onvergetelijk en zorgeloze vakantie geven?

Doneer dan nu via onderstaande link:

Steun Villa Pardoes

Ontvang elke week onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze voorraad en vul je e-mailadres inHulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag en morgen geopend van 08:00 tot 18:00.

Contact opnemen