Versteijnen Trucks met Team Boss de Rooy naar Dakar 2023!

Het team van Versteijnen Truck Racing is vanochtend vertrokken op weg naar Saoedi-Arabië. Versteijnen Truck Racing rijd met een eigen Iveco onder de vlag van Team Boss - De Rooy. De komende drie dagen is er een vol programma. De Dakar Rally begint zaterdag 31 december.

Woensdag 28 december worden de voertuigen opgehaald in de haven en vertrekken de mannen richting het Sea Camp bivak. De organisatie heeft als nieuw onderdeel een groot gezamenlijk bivak ingericht voor alle deelnemers in de aanloop naar de start. Het is een nieuw concept, aldus de ASO. Alle deelnemers verblijven in het bivak en van daaruit worden de technische- en administratieve keuringen gehouden. Het startpodium voor de proloog is bij de uitgang van het bivak. Zaterdag begint de rally met een proloog over 11 kilometer. De uitslag is bepalend voor de startvolgorde in de eerste etappe. De top tien bij de auto’s en top vijftien bij de motoren start in omgekeerde volgorde.
Na aankomst in het bivak in Sea Camp, aan de kust van de Rode Zee, wacht donderdag voor de mannen de administratieve keuring ook staat die dag ook de technische keuring van de truck op het programma.

Dagelijks zijn wij te volgen op de tv via RTL7 en Omroep Brabant. Ook via onderstaande kanalen zijn wij te volgen:

Live Tracking - World rallyraid championship

Live Tracking - Trackingdakar

Dakar De Rooy

Rally Maniacs

Dakar.com

RTL GP

Dakar route 2023

Dakar 2022 - Stage 1 Sea Camp - Sea Camp

De eerste stage begon voor onze mannen als een mooie proef. Ze waren alert en streden voorin goed mee! Helaas wel een lekke band, maar snel weer door. Alles zag er goed uit voor een mooi resultaat tot het noodlot 2km voor de finish toe sloeg…. De motor sloeg vast en deze hebben ze helaas niet meer aan de praat kunnen krijgen. Dit betekent dat het game over is voor ons . Wij zijn erg teleurgesteld en hadden graag nog meer mooie etappes willen rijden. Voor nu is het helaas einde Dakar 2023.


Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag geopend van 09:00 tot 12:00, morgen gesloten.

Contact opnemen