​​​​​​​

​​​​​​​Diensten die Versteijnen trucks aanbiedt

Bij Versteijnen Trucks bieden wij verschillende diensten aan om het u als klant zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken. Mocht de dienst die uw zoek er niet bij staan dan kunt u uw wens altijd bespreekbaar maken bij een van onze medewerkers. Wij zullen samen met u bespreken of wij deze voor u kunnen realiseren.


RDW erkend bedrijf

Versteijnen Trucks is een RDW erkend bedrijf waardoor wij uw truck of trailer direct kunnen vrijwaren en/ of tenaamstellen. Ook kunnen wij uw truck of trailer voorzien van een Nederlands kenteken of een export kenteken. Wij nemen u het papier werk uit handen en zorgen dat de documenten voor u geregeld worden.


Lease

Wij als Versteijnen Trucks kunnen Lease verzorgen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte truck of trailer. Wij werken samen met financiële partners die speciaal gericht zijn op onze branche waardoor zij u altijd een goed aanbod kunnen doen. Om te kunnen lease moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Voor meer informatie over deze voorwaarden neem contact op met een van onze sales medewerkers.


Transport en verscheping

Voor u als klant kunnen wij transport en verscheping aanbieden over bijna de gehele wereld regelen. Wij bieden zowel verscheping, vervoer over de weg als bijzonder transport aan naar de desbetreffende bestemming met de bijbehorende documenten. Het bedrag voor het transport is geen vast gegeven gezien dit afhankelijk is van de afstand, het gewicht en de afmetingen van het voertuig. Wij werken met betrouwbare partners om u een zo goed mogelijke tarief aan te bieden. Dit scheelt u tijd met het uitzoeken en regelen van het meest kostenefficiënte transport en hierdoor zal de afhandeling ook sneller verlopen zodat u uw machine sneller kunt inzetten. Bij verscheping zijn wij afhankelijk van de rederij wanneer er uitgevaren wordt naar de door u gewenste bestemming. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf uw gekochte voertuig bij ons op te halen of te transporteren.

Wij kunnen u helpen bij het invoeren en registreren van de gekochte voertuigen. Wij verzorgen de benodigde export- en transportdocumenten voor u.


Shuttle Service

Wanneer u een bezoek brengt aan Versteijnen Trucks kunt u als klant gebruik maken van een shuttle service van en naar uw hotel, treinstation of luchthaven.

De shuttle service is op basis van beschikbaarheid en rijdt van maandag tot en met zaterdagochtend. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen via info@versteijnentrucks.nl of via het contactformulier.


Hotel

Klanten van Versteijnen Trucks kunnen gebruik maken van een hotelservice op nog geen 2km van onze showroom. Weet u van te voren nog niet of u in een hotel wil verblijven? Dan kunnen wij dit ook op de dag zelf reserveren, op basis van beschikbaarheid, voor u. Er kan ook een shuttle service geregeld worden van en naar uw hotel. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen via info@versteijnentrucks.nl of via het contactformulier.

Contact

Versteijnen Trucks

Broekakkerweg 16-18
5126 BD Gilze

Nederland
+31(0)13-7820280
info@versteijnentrucks.nl

Stuur ons een berichtHulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag en morgen geopend van 08:00 tot 18:00.

Contact opnemen