​​​​​​​

​​​​​​​Diensten die Versteijnen Trucks aanbiedt

Bij Versteijnen Trucks bieden wij verschillende diensten aan om het jou als klant zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken. Mocht de dienst die je zoekt er niet bij staan dan kun je je wens altijd bespreekbaar maken bij een van onze medewerkers. Wij kijken graag met jou of we deze voor je kunnen realiseren.


RDW erkend bedrijf

Versteijnen Trucks is een RDW erkend bedrijf waardoor wij je truck of trailer direct kunnen vrijwaren en/ of tenaamstellen. Ook kunnen wij je truck of trailer voorzien van een Nederlands kenteken of een export kenteken. Wij nemen je het papierwerk uit handen en zorgen dat de documenten voor je geregeld worden.


Lease

We kunnen ook Lease verzorgen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte truck of trailer. Wij werken samen met financiële partners die speciaal gericht zijn op onze branche waardoor zij je altijd een goed aanbod kunnen doen. Om te kunnen leasen moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Voor meer informatie over deze voorwaarden neem contact op met een van onze sales medewerkers.


Transport en verscheping

Wil je je aankoop laten verschepen? Wij zorgen voor transport naar vrijwel overal ter wereld. Wij bieden zowel verscheping, vervoer over de weg als bijzonder transport aan naar de desbetreffende bestemming met de bijbehorende documenten. Het bedrag voor het transport is geen vast gegeven gezien dit afhankelijk is van de afstand, het gewicht en de afmetingen van het voertuig. Wij werken met betrouwbare partners om je een zo goed mogelijke tarief aan te bieden. Dit scheelt jou tijd met het uitzoeken en regelen van het meest kostenefficiënte transport. De afhandeling zal zo sneller verlopen en je zult je machine sneller kunnen inzetten. Bij verscheping zijn wij afhankelijk van de rederij als er uitgevaren wordt naar de door jou gewenste bestemming. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf je gekochte voertuig bij ons op te halen of te transporteren.

Hulp nodig bij het invoeren en registreren van de gekochte voertuigen? Wij verzorgen de benodigde export- en transportdocumenten graag voor je.


Shuttle Service

Breng je een bezoek aan Versteijnen Trucks? Wist je dat je dan gebruik kunt maken van een shuttle service van en naar je hotel, treinstation of luchthaven?

De shuttle service is op basis van beschikbaarheid en rijdt van maandag tot en met zaterdagochtend. Voor prijzen en beschikbaarheid kun je contact met ons opnemen via info@versteijnentrucks.nl of via het contactformulier.


Hotel

Als klant van Versteijnen Trucks kun je gebruik maken van een hotel op nog geen 2km van onze showroom. Weet je van te voren nog niet of je in een hotel wil verblijven? Dan kunnen wij dit vaak ook op de dag zelf reserveren, op basis van beschikbaarheid. Je kunt je verblijf in het hotel uiteraard combineren met onze shuttle service.

Contact

Versteijnen Trucks

Broekakkerweg 16-18
5126 BD Gilze

Nederland
+31(0)13-7820280
info@versteijnentrucks.nl

Stuur ons een bericht
Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00, morgen van 09:00 tot 12:00.

Contact opnemen