Filter

Filters verwijderen 113 resultaten
Kilometerstand
Bouwjaar
Merk























Prijs

Filters verwijderen

Toon resultaten
Filters
Voertuigen laden

Vrachtwagen te koop

Ben je op zoek naar een tweedehands vrachtwagen? We hebben veel vrachtwagens te koop staan. Naast onze vrachtwagen bieden we ook bakwagens, autolaadkranen en nog veel meer. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, om ervoor te zorgen dat elk voertuig aan uw verwachtingen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een robuuste trekker, een flexibele bakwagen of een gespecialiseerde autolaadkraan, ons aanbod is divers en omvat diverse merken en modellen, allemaal tegen competitieve prijzen. Op ons terrein staan een aantal vrachtwagens te koop, je kunt onze locatie altijd bezoeken.

Algemene voorraad Versteijnen Trucks

Heb je een tweedehands vrachtwagen, kraanwagen of oplegger nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan voertuigen zoals diepladers, bakwagens, trekkers, kraanwagens, opleggers, combi’s, aanhangwagens en showtrucks. Op deze pagina zie je een actueel overzicht van onze algemene voorraad aan vrachtwagens, kraanwagens en opleggers. Mocht je een interessant voertuig zien dan ben je van harte welkom om deze in onze overdekte showroom van maar liefst 10.000m2 te komen bekijken.

Welke tweedehands vrachtwagen of oplegger past bij jou?

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in tweedehands trucks, opleggers, kraanwagens en meer. Ieder werk behoeft zijn eigen specifieke voertuig denk hierbij aan afmetingen, gewicht, asconfiguratie en de Europese Emissiestandaard. Maar denk hierbij bijvoorbeeld ook aan hoe veel gewicht de kraan moet kunnen tillen of hoe vaak deze uitschuifbaar moet zijn. Wij van Versteijnen Trucks kunnen jou een passend advies geven over welke tweedehands vrachtwagen en/of oplegger het best past bij de werkzaamheden die je ermee wil verrichten. Op onze website vind je genoeg vrachtwagens te koop staan.

Lease een tweedehands truck of oplegger

Bij ons kun je ook terecht voor lease van jouw tweedehands truck, kraanwagen of oplegger. Wij hebben een aantal vaste partners die voor ons maatwerk lease contracten kunnen aanbieden. Deze contracten zijn merk- en dealeronafhankelijk waardoor wij altijd een scherp aanbod kunnen doen. Meer informatie over het leasen van een voertuig vind je bij het betreffende voertuig of vraag een van onze verkopers naar de mogelijkheden.

Staat er niet bij wat je zoekt?

Mochten wij de juiste vrachtwagen of oplegger voor jou momenteel niet in onze algemene voorraad hebben staan, dan neem gerust contact met ons op middels onderstaand formulier of mail naar info@versteijnentrucks.nl. Wij kunnen binnen ons uitgebreide netwerk op zoek gaan naar de geschikte vrachtwagen of oplegger voor jou. Daarnaast kunnen wij je op de hoogte houden van nieuwe voertuigen die aan onze voorraad worden toegevoegd.

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe voorraad? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang elke week onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze voorraad en vul je e-mailadres in



Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag en morgen geopend van 08:00 tot 18:00.

Contact opnemen