Dakar 2020

*Breaking News**

Vick Versteijnen met Team de Rooy naar Dakar 2020!!!!!

“Versteijnen komt aan de start met een Powerstar Evo2, die aanvankelijk gereserveerd was voor Federico Villagra. Vanwege de crisis in Argentinië kan hij helaas niet meedoen. Of Gerard zelf met de Iveco Powerstar Evo4 (met onafhankelijke wielophanging) aan de start van Dakar 2020 komt, wordt duidelijk na een gedegen test in Marokko in oktober.”
In Marokko zal Vick Versteijnen voor het eerst kennismaken met de Iveco. “Ik kijk erg uit naar die test. Met een torpedo rijden is niet nieuw voor me, maar met een automaat wel, dus dat is best spannend”, zegt Versteijnen, die wordt geflankeerd door navigator Teun van Dal en monteur André van der Sande. “Je mag wel zeggen dat het een droom is die uitkomt, om met Team De Rooy naar de Dakar te gaan. De kans kwam onverwachts voorbij via Janus van Kasteren, die een goede vriend van me is. Zo’n mogelijkheid grijp je natuurlijk met beide handen aan.”

Lees hier de publicatie in het Brabants Dagblad

Lees hier de publicatie van RTL Nieuws

Klik hier voor onze Facebook pagina

Morocco Desert Challenge 2019

DIt jaar hebben Vick Versteijnen en zijn team voor de 2de keer deelgenomen aan de Morocco Desert Challenge. De Morocco Desert Challenge is intussen uitgegroeid tot de een na grootste Rally Raid ter wereld. Het Afrikaanse continent heeft veel te bieden, snelle paden, heel veel stenen en prachtige hoge duinen. 8 dagen lang strijden de teams niet alleen tegen elkaar maar voornamelijk tegen de elementen. Het materiaal heel houden is het belangrijkste als je de eindstreep wil halen.

Ruim 43 uur hebben we gedaan over de 2741km lange stages vol met zand, stenen (heel veel stenen), snelle tracks en hoge duinen, maar.. we hebben ze bedwongen! En dan nog al die uren die door het team in het bivak gewerkt zijn, om te zorgen dat we elk ochtend weer klaar waren voor de strijd.  

Zoals een echte rally hoort te zijn was ook dit jaar de Morocco Desert Challenge niet gemakkelijk, we hebben zeker ons deel van pech gehad onder andere in de vorm van lekke banden. Maar over het algmeen kunnen we terug kijken op een uiterst succesvolle rally.  Want wat hebben we als team een prachtige prestatie neergezet, niet alleen tijdes de rally maar ook daarvoor. Een 11de plaats in het algemeen klassement in een zware rally als de Morocco Desert Challenge is iets waar we als team meer dan trots op kunnen zijn, iets dat alleen bereikt wordt met een degelijke voorberiding en een toegewijd team!

Hulp nodig bij je aankoop?

We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop.
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00, morgen van 09:00 tot 12:00.

Contact opnemen